Mesaj Düzenlemeden Sonra WhatsApp'tan Yepyeni Bir Bomba Özellik Geliyor: Sesli ve Görüntülü Konuşmalarda Ekran Paylaşımı Yapılabilecek

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a bir dizi yeni özellik geldi. WhatsApp'ın resmi internet sitesinde yapılan duyuruda, bu özelliklerin ne işe yarayacağı tane tane anlatıldı.

WhatsApp, Android uygulamasında sesli ve video aramalarını iyileştirmeye devam ediyor. WhatsApp Beta Android 2.23.10.4 güncellemesinde kaçırılan aramaların rengiyle ilgili değişiklikler yapan WhatsApp, şimdi de video araması yaparken ekranınızı kolayca paylaşmanızı sağlayan bir özellik sunuyor.

Sesli ve görüntülü aramalarda ekran paylaşımı yapılabilecek

Ekran görüntüsünde de görebileceğiniz gibi çağrı kontrol görünümünde bulunan yeni simgeye dokunursanız ekran paylaşma seçeneği karşınıza çıkacak. Ekranınızı paylaşmaya karar verdiğinizde, ekranınızda görüntülenen her şey kaydedilecek ve görüşme yaptığınız kişiyle paylaşılacak. Ekran paylaşımını görüşme sırasında istediğiniz zaman durdurabileceksiniz.

Bu özelliğin Android'in eski sürümlerinde kullanılamayabileceğini, ekran paylaşımının büyük grup aramalarında çalışmayabileceğini ve alıcının WhatsApp'ın eski bir sürümünü kullanması durumunda ekranınızın içeriğini alamayabileceğini de unutmadan ekleyelim.