Instagram Hesap Dondurma ve Silme Linki 2024

Instagram, dünya genelinde milyonlarca kullanıcıya sahip olan popüler bir sosyal medya platformudur. Bu platformda hesap dondurma ve hesap silme işlemleri hakkında merak edilenler bir araya getirildi. Hem dünya genelinde hem de ülkemizde milyonlarca kullanıcısı olan Instagram, özellikle hesap dondurma ve geçici hesap silme işlemleri ile ilgili sıkça sorulan soruları yanıtlıyor. İşte 2024 yılında Instagram hesap dondurma linki ve hesap dondurma işlemiyle ilgili tüm detaylar:

Instagram Hesap Dondurma İşlemi (Geçici Kapatma):

https://www.instagram.com/accounts/remove/request/temporary/

Instagram hesabınızı geçici olarak kapattığınızda, profiliniz, fotoğraflarınız, yorumlarınız ve beğenileriniz, hesabınızı tekrar etkinleştirene kadar gizlenir. Hesabınızı dondurmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

    1.    İlk olarak, mobil bir tarayıcıdan veya bilgisayarınızdan instagram.com adresine gidin. Instagram hesabınızı uygulama içinden geçici olarak kapatamazsınız.
    2.    Sağ üst köşedeki menü simgesine tıklayın ve “Profili Düzenle” seçeneğini seçin.
    3.    Açılan sayfada, “Hesabımı geçici olarak kapat” seçeneğine tıklayın.
    4.    Nedeninizi belirtin ve şifrenizi tekrar girin.
    5.    “Hesabı Geçici Olarak Kapat” seçeneğine tıklayarak hesabınızı dondurun.

Hesabınızı geçici olarak kapatmak için hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. Şifrenizi veya kullanıcı adınızı unuttuysanız, giriş yapmakla ilgili ipuçlarına bakabilirsiniz.

Instagram Hesap Silme İşlemi (Kalıcı Kapatma):

https://www.instagram.com/accounts/remove/request/permanent/

Instagram hesabınızı kalıcı olarak silmek istiyorsanız aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

    1.    Hesabınızı silme sayfasına gidin. Bunun için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.
    2.    Gerekli bilgileri girin ve hesabınızı kalıcı olarak silin.

Dikkat: Güvenlik nedenleriyle, hesabınızı sizin adınıza silemiyoruz. Hesabınızı silmek için hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. Şifrenizi veya kullanıcı adınızı unuttuysanız, giriş yapmakla ilgili ipuçlarına bakabilirsiniz.