Twitter için Bir “X” Güncellemesi Daha! Devir Değişiyor

Twitter Android Uygulaması Artık “X” Logosuyla Geliyor

Yeni güncelleme sonrasında Twitter uygulamasının Android sürümünde beklenen değişiklik yapıldı. Yeni logosu ve isimlendirmesiyle “X” adıyla anmaya başlayacağımız uygulama, Android Beta sürümü için yayınlandı.

Android Beta sürümünde uygulamanın logosunda artık mavi kuşun değil de yeni belirlenen X logosunun olduğunu görüyoruz. “X” uygulamasının şimdilik 10.0.0 beta sürümünün yayında olduğu da gözüküyor.

X.com nedir, hangi amaçla kullanılıyor? Twitter'a adı verilen X.com  geçmişi, geleceği ve şimdisi hakkında detaylar

Bu arada isimlendirme kısmında da hala Twitter beta şeklinde bir isimlendirme yapıldığını görüyoruz. Fakat beta dosyalarını inceleyen uzmanlara göre yakın zamanda isimlendirme için de değişiklikler yapılacak.

Uygulamaya giriş yapıldığı zaman ise yine burada da “X” isimlendirmesine göre değişikliklerin yapıldığını görüyoruz. Logolarda, sayfa üstlerinde ve gönderilerde X logosu dikkat çekiyor.

Ayrıca Twitter Blue isimlendirmesinde yer alan Twitter ifadesinin de yerini X ifadesinebıraktığını ekleyelim. Muhtemelen bu değişiklikler çok yakın zamanda tüm Android kullanıcıları için yayınlanacak. Kısa süre sonra tam anlamıyla güle güle Twitter diyeceğiz gibi duruyor.